8½ kg haaste 12.11.2012 mennessä

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Hölkkää!

Tänään kävin ostamassa elämäni ensimmäiset juoksukengät. Valikoin söpön näköisen nuoren miesmyyjän liikkeestä ja ilmoitin, että tarvitsen juoksukengät. Kerroin, että aion juosta niin asvaltilla kuin metsässäkin. Hän sanoi minun tarvitsevan hyvän kantavaimennuksen kenkiin. Olin samaa mieltä. Seuraavaksi hän kysyi, miten askellan. Kerroin askeltavani ulkosyrjällä, joten pronaatiotukea en kenkiin tarvitsisi. Sitten söpö mies toi minulle parin Mizunoita.

Rakkaani <3
 Rakkautta ensisilmäyksellä ja varsinkin ensi tuntumalla! Kenkien virallinen nimi on Wave rider 16 paketin mukaan. Kokeilin muita vastaavia kenkiä toiseen jalkaan, mutta aina valikoitui Mizuno jatkoon. Lopulta totesin, että ei teillä ole parempia kenkiä ja otan nämä.

Kävin heti tuoreeltaan testaamassa popot. Hölkkäsin vitosen, aikaa meni 40 minuuttia ja keskisyke oli 131. Helpolta tuntui kunnon puolesta, mutta reidet sanoivat, että tällaista liikuntaa ne eivät ole saaneet. Voi huomenna vähän hapottaa... Kengät olivat jaloissani kuin ilmaa. Ei hankausta, ei mitään uusien kenkien merkkejä jaloissa. Aika ihanaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät kommentin. Julkaisen sen, kun olen tarkistanut, ettet ole kirjoittanut mitään yleisesti loukkaavaa tai yksityisyyttäni uhkaavaa.