8½ kg haaste 12.11.2012 mennessä

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Pohkeet

Kun jalka on pitkään stabiilissa tilassa, lihakset alkavat muuttaa muotoaan. Oman kokemukseni perusteella ne eivät häviä nopeasti, mutta ikään kuin valahtavat taakse. Olen lukenut netistä keskustelupalstoilta, kuinka akillesjännevamman seurauksena pohkeisiin on tullut jopa 7 sentin paksuusero. Itse mittasin pohkeet ensimmäisen kerran, kun sain kipsin pois. Eroa pohkeiden paksuimmassa kohdassa oli silloin 2 cm. Eilen mittasin uudelleen, eikä lisäeroa ollut tullut kuin puoli senttiä. Kiitän tästäkin jälleen pyöräilyä. Se on todella kannattanut.

Laitan tähän eilen eli 11.6. otetut pohjekuvat. Vasen jalka on vammautunut. Nilkassa näkyy melko roima turvotus, sillä kuvat on otettu illalla. Toivottavasti muutaman viikon päästä päästään katselemaan erinäköisiä kuvia!


Varsinkin tuossa takaa otetussa kuvassa näkyy, miten vasen pohje on muodoton pullamössöjalka. Parhaiten ero tulee kuitenkin näkyviin istuessa, kun jalat eivät ole jännityksessä. Vasemmasta jalasta kaunis muoto puuttuu kokonaan. Ällöttävää!

Tänään suuntaan uimahallille kokeilemaan allaskävelyä. Mietin pitkään sen ja kuntosalin välillä, mutta lopulta ajattelin kokeilla ensin vettä. Sen jälkeen suuntaan jalkahoitoon, jonka eilen varasin lastasta eroon pääsemisen kunniaksi. Molemmat jalkapohjat ovat kärsineet tästä poikkeustilasta. Oikeaan on tullut kovettumia, kun se on ollut niin kovalla rasituksella, ja vasen on ihan kuivanut jatkuvasta hautomisesta. Voisi siis sanoa, että jalkani ovat hemmottelunsa ansainneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät kommentin. Julkaisen sen, kun olen tarkistanut, ettet ole kirjoittanut mitään yleisesti loukkaavaa tai yksityisyyttäni uhkaavaa.