8½ kg haaste 12.11.2012 mennessä

tiistai 12. kesäkuuta 2012

Välipala

Niin kuin aiemmin kirjoitin, kävin allaskävelemässä. Kävely sujui hyvin, mutta armoton nälkä iski liikunnan päälle. Olin kyllä ajatellut, että jotain välipalaa pitäisi ennen jalkahoitoa syödä, mutta en ollut kuitenkaan muistanut ottaa mitään mukaan. Palautusjuomajauhetta olin kotona lähinnä ajatellut.

Suuntasin lähellä olevaan pienehköön S-kauppaan ostoksille. Uimahallissa olin nähnyt erään naisen juovan Valion uuden Pro-sarjan juomaa, jota minäkin sitten yritin etsiskellä. Olin aiemmin bongannut jossain maitokahvin makuisen juoman, jota kieli pitkällä jo ajatuksissani lipitin. S-kaupassa ei kuitenkaan tuotteita ollut, joten jotain muuta piti keksiä.

Hedelmätiskiltä matkaan oli tarttunut banaani. Maitohyllyltä tutkiskelin Eloveena-välipalajuomaa, mutta hylkäsin sen korkean sokeripitoisuuden vuoksi. Lopulta tartuin 2,5 dl:n maitoon. En ole juonut maitoa paljaaltaan vuosiin, mutta todella kylmä kevytmaito maistui hyvältä auringonpaisteessa!



Valion sivujen mukaan tuotteen ravintosisältö oli seuraava:
Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energiaa 164 kJ
Energiaa (kcal) 39 kcal
Proteiinia 3,3 g
Hiilihydraatteja 3,1 g
josta laktoosia 0 g
josta sokereita 3,1 g
Rasvaa 1,5 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,8 g
Ravintokuitua 0 g
Natriumia 0,1 g

Ja kun siihen liitetään bansku vitamiineineen kaikkineen, niin välipala oli terveellinen ja täyttävä, sekä mikä tärkeintä: nautin sen mausta. Itse asiassa olisin ollut ihan valmis juomaan Eloveena-juoman sokereineen, jos olisin ollut varma, että olisin tykännyt siitä. Makuvaihtoehdot kuulostivat kuitenkin vähän epäilyttäviltä, joten jätin sen kauppaan.

Ja tiedättekö mitä: maksoin tästä välipalasta yhden euron.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät kommentin. Julkaisen sen, kun olen tarkistanut, ettet ole kirjoittanut mitään yleisesti loukkaavaa tai yksityisyyttäni uhkaavaa.