8½ kg haaste 12.11.2012 mennessä

sunnuntai 12. elokuuta 2012

Sairaus päällä edelleen

Poskiontelotulehdukseni ei parantunut (taaskaan) antibiooteilla. Kävin viime torstaina lääkärissä ja sain vasta tiistailla punkteerausajan. On ollut tosi inhottava olla, kun koko ajan väsyttää ja särkee päätä. Tuntuu, että öisinkään ei saa oikein virkistävää unta.

Olen yrittänyt olla armollinen itselleni liikkuessa, enkä ole touhunnut mitään sata lasissa. Olen kuitenkin käynyt salilla ym. ihan normaalisti. Silti se ikävä paineen tunne tuntuu poskionteloissa, etenkin kuntopyöräillessä. Toivottavasti tämä kierre katkeaa huuhteluun...

Akillesjänteestä ei ole tullut kirjoiteltua pitkään aikaan. Se jaksaa pääsääntöisesti ihan ok. Lyhyiden matkojen kävely sujuu, ja aion alkaa pidentämään lenkkiä. Erilaisia kipuja tulee eri puolille pohjetta aina välillä rasituksesta, mutta ei mitään kovin pahalta tuntuvaa. Kova turvotus vaivaa myös välillä. Kipuun ja turvotuksiin auttaa parhaiten kylmä ja lepo. Saa nähdä, mitä jalka tykkää, kun maanantaina pitää mennä taas töihin.

Tällä viikolla on tullut liikuttua ihan kivasti:
maananatai: pyörällä salille, alakroppatreeni
tiistai: vesijuoksu 40 min
keskiviikko: yläkroppatreeni
torstai: hyötymatkapyöräilyä noin tunti
perjantai: alakroppatreeni
lauantai: ei hikiliikuntaa
sunnuntai: hyötymatkapyöräilyä pari tuntia

Liikuntojen vastapainoksi on tullut syötyä vähän turhan hyvin. Saapa nähdä, pääseekö keskiviikkona edes viime viikkoiseen painoon. Mulla kyllä tyypillisesti paino toimii niin, että jos yhtenä viikkona putoaa paljon, niin seuraavalla tulee vähän takaspäin, eli en ole huolissani. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät kommentin. Julkaisen sen, kun olen tarkistanut, ettet ole kirjoittanut mitään yleisesti loukkaavaa tai yksityisyyttäni uhkaavaa.