8½ kg haaste 12.11.2012 mennessä

tiistai 3. heinäkuuta 2012

Mökkiruokailuja

Namnamnam! On ollut niin hyvät eväät taas tänään, että oksat pois. Sinänsä ruoat ovat olleet ihan keveitä, joten lomatavoitteissa on pysytty, mutta toki kevyetkin ruoat ovat maistuvia.


Aamupalaksi ihan peruskamaa. Puolikas sämpylä, kahvia ja lasillinen maustamatonta jogurttia, tällä kertaa A+ luonnonjogurttia. Inhoan rasvattomia jogurtteja, joten nämä jogurttini ovat aina rasvaisia versioita. Lirukaman jätän muille. Sekin piti tajuta pitkän kaavan kautta, että aspartaamilla makeutetut ja koostumukseltaan maitomaiset jogurtit eivät todellakaan olleet syömisen arvoisia - ihan sama, kuinka "terveellisiä" ne olivat.




Väli lounaaseen vähän venähti, joten välipalaksi bansku. Varsinaiseksi lounaaksi eilen savustettua lohta, vihersalaattia, raejuustoa ja juuri leivottua leipää. Sitä meni kyllä enemmän kuin kuvassa oleva pieni pala. Söimme koko pienen leivän puoliksi mieheni kanssa. :) Täytyy kehua Pirkan sämpyläjauhoja, tuli tosi maistuva leipä. Toinen pikkuruinen leipä jäi vielä aamupalaksi.




Päivälliseksi grillattuja kasviksia ja kanaa. Vartaassa oli paprikaa ja kesäkurpitsaa. Ne kärähtivät vähän grillissä, mutta maistuivat silti hyville. Yksi kevätsipuli grillattuna. Lisäksi yksi kanan rintafilee itse marinoituna ja vartaaseen pujoteltuna. Marinadiin laitoin sitruunan mehua, pestoa ja soijaa, marinoin tunnin ja sitten hieman pyyhittynä kanat grilliin. Tuli tosi maukasta ja soija antoi riittävästi suolaa. Kaverina grillatuille päivällistä salaattia, johon on sekoitettu savukalan jämät. 

Tänään en kahvakuulaillut eiliseen malliin, sillä sain aimo annoksen voimaharjoittelua, kun pesin mattoja. Kannoin kymmeniä sankollisia vettä järvestä matoille ja totesin sen riittävän varsin hyvin päivän urheiluksi. Tosin tein telkkaria katsellessa muutamia perushauiskääntöjä ja ojentajia, missä käytin kuulaa käsipainon tapaan. 7,5 kg:n paino jakautuneena epätasaisesti oli melkoinen haaste hauiksille, mutta tahdonvoimalla sain 3 x 10 sarjat tehtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, että jätät kommentin. Julkaisen sen, kun olen tarkistanut, ettet ole kirjoittanut mitään yleisesti loukkaavaa tai yksityisyyttäni uhkaavaa.